In ultimele zile se face mare tam-tam cum ca o matracuca isi vinde virginitatea. Din cate am inteles eu la licitatie. Si s-a nascut in creieru’ meu (da cracotasilor, am si eu d-ala , chiar daca nu ma credeti) intrebarea legitima dealtfel: DE CE MA-SA ISI VAND NUMA’ MUIERILE VIRGINITATEA?!?!?. Nu este si asta o forma de discriminare ? Eu nu am auzit de niciun mascul purtator legal, subliniez legal de penis si oua sa se prostitueze in halu’ asta, ba sa mai si faca publica o asemenea initiativa. Cat de idioata si fomista sa fii sa iti pui ce-ai intre picioare la bataie pentru orice nenorocit libidinos, probabil bosorog plin de firfirei, care sa vrea sa-ti rupa celofanu’ eventual cu degetu’ pentru altceva nu se mai scoala? Chestia asta ma duce la doua concluzii. Prima din ele ar fi ca unele sunt materialiste, e drept, dar altele sunt de-a dreptul lipsite de orice elementara norma de moralitate-blamam tiganii ca-si vand fetele. Macar aia o vand cu totu’ nu-i pun numa fofoloanca la pachet, ca apoi dupa ce si-a facut puradelu’ de 12 ani treaba cu piranda ajunsa la venerabila varsta de 10 ani, sa o ia inapoi.
A doua concluzie e si mai trista pentru regnul caruia ii apartin: exista cel putin un barbat dispus sa dea bani, multi bani, spre a-si baga sabia intr-o teaca nedesfacuta.
"- Buna ziua! Magazinul de virginitate . Cu ce va putem fi de folos?
 -Pai…stiti…vreau si eu o virginitate.
 -Avem cu  himen partial, himen elastic complezant, fara himen dar inca in garantie .
-…mmm, stiti, am doar 2000 de euro la mine.
- Dar domnule, nu este nicio problema. De banii astia va putem oferi o virginitate anala, cu clisma prealabila.
- Anala sa fie.
-Aici sau la pachet?"

Cam asa s-ar rezuma o astfel de tranzactie . Sa dea ‘Mniezo aia sa aiba tabla in loc de himen,si al’ de-o cumpara sa-si rupa madularu’ inauntru, sa-l scoata zdrente si sa nu-l mai poata folosi niciodata. Mai bine-ti desface barmanul berea cu desfacatoru’ si tu doar o bei, decat sa te folosesti de dinti.