Subsemnatu eu s-a intamplat ca imi placea sa beau putin peste masura. Desi beam in genere cu masura de bar. Aceasta este o poveste cu miros puturos de adevar despre cum am ajuns la dermato-venerice.
Cum ziceam, imi placea sa beau. In gura , de cele mai multe oori. Intr-o carciuma draga mie, uneori. Atat de draga incat clientii mai rari ( asa fusesera plantati ) imi cereau de baut in speranta ca eu sunt barmanul. Pentru ca stateam mai mult acolo decat in alte parti, cum ar fi acasa. Asadar intr-o seara de toamna tarzie, sa romantam povestea, cand castanii isi scuturau frunza si cand…..m-am imbatat. Drept care, mi s-a facut a ma iubi. Si cum singur nu puteam face asta, adica puteam da’ nu era la fel, am ochit o pustoaica bogata. Bogata in toate cele, anume necesare  unei femei pentru a fi femeie. Si am disparut in noapte  cu ea in doi timpi si trei miscari. Pentru ca era si darnica pe deasupra, si ce avea ea a vrut sa-mi dea si mie. Ajunsi la vizuina unde trebuia sa se petreaca tot, am sarit din textile. Asta pentru ca sunt nudist de felul meu. Sa nu s elase mai prejos, hai sa-mi urmeze si asta mica exemplul.
Si ne-am iubit. In toate felurile. Inclusiv gingival. pentru ca pustoaica avea ceva masele in minus. Am asudat, si ea era plina de sudori. Dimineata, sudorii au plecat acasa. Si eu dupa ei. Si ca orice om normal dimineata, fug sa fac pipi. Moment in care mi s-a facut frica. Mi-o mai vazusem si alta data, nu-i vorba, da’ asa colorata-n rosu si  dureroasa niciodata. Blush nu era. Asa ca apelez la bunavointa mamei pentru vreo 3 milioane . Si ochesc cel mai dosnic (nu perversilor, nu pidosnic) cabinet unde sade si isi practica meseria  un doctor de putza. Care doctor, spre spaima mea, era femeie. "Sarumana….am si eu un …necaz" ii spun madamei cu vocea tremurand ca piftia. Tusind si tragand dintr-o tigara, imi zice autoritar "ia scoate tu mai baietel necazu’ afara sa-l vedem" Ezit. Indraznesc pana la urma, o studiaza, o analizeaza, si fata i se lumineaza intr-un zambet larg. "puisor, trage nadragii si stai jos" imi  zice cu glas dulce. Norocul ei ca era intre doua varste, altfel nu-i trageam. "Ia zi-mi tu mie, cand ai facut sex oral ultima data ?" "Pai….aseara"….si mai aveam putin pana sa cad de pe scaun. E….spune-i prietenei tale, sau cu cine oi fi facut tu asta fapta neortodoxa si nereproducatoare, data viitoare sa isi acopere dintii, ca nu e ogor de arat putza ta"
Am simtit cum am inviat in doua secunde, si mai mai ca-mi venea sa o iau in brate. "Doar atat?" "Atat. Si ia si tu o pauza de calarit cateva zile, daca nu-i prea mult".
De atunci nu ma mai iubesc decat dupa o prealabila verificare stomatologica.  Sa nu mai ajung la tanti doctora de putza.